Léon Vos, onze acquisiteur radio bij SOL2, online adverteren en TV, dan even bellen met de hoofdredacteur.

 

Multimediale kanalen zoals radio, televisie en internet worden steeds vaker ingezet bij advertentiecampagnes. Adverteren bij SOL2 betekent dat u een brede doelgroep in de gemeente Echt-Susteren en daaromheen bereikt. Echt-Susteren ligt in het smalste stukje Nederland en heeft een centrale ligging. Daardoor ontstaat er een enorm potentieel.

Léon Vos, is bereikbaar op +31 (6) 2512 5131

Voor Radio
Het uitzendgebied van ons FM-station bereikt ruim één miljoen inwoners. De doelgroep die we willen bereiken varieert van 30 tot 70 jaar. Dat doen we door een mix van herkenbare muziek uit te zenden, gecombineerd met regionaal en nationaal nieuws.Bel snel met Léon, onze radioreclame zit bijna vol. 

Léon Vos, +31 (6) 2512 5131

Voor Televisie
Abonnees van Ziggo, KPN, XS4ALL en T-Mobile die in Midden- en Zuid-Limburg wonen ontvangen SOL2 TV. En ook online is ons tv-station te bekijken. Natuurlijk kunt u ook op dit kanaal  adverteren.

Online
Het aantal mensen dat we bereiken met onze website groeit nog steeds. Daarom is onze website ook een interessante mogelijkheid om te adverteren. We hebben verschillende mogelijkheden om banners te plaatsen.

Tevens biedt SOL2 verschillende advertentiepakketten aan. Voor een volledig overzicht en de tarieven kunt onze hoofdredacteur bellen. Hij denk graag met u mee.

Will Schmitz, +31 (6) 2180 1754

 

 

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors