4 Mei herdenking, live op SOL2

door | 1 mei 2022, 08:56 | Nieuws

SOL2 zal de dodenherdenking 2022 live in beeld brengen. De uitzending start om 19.30 vanuit het atrium in het gemeente huis. De herdenking vindt plaats in het gemeentehuis aan de Nieuwe Markt te Echt. Na deze uitzending zal het programma worden voortgezet voor de documentaire Oorlogsherinneringen. Deze docu werd in 2010 gemaakt om verhalen en getuigenissen te bewaren voor het nageslacht. N.a.l. van de huidige ontwikkelingen omtrent de situatie in de Oekraïne leek het gepast om dit document uit te zenden.

Omdat dit de allereerste echte live uitzending van SOl2 zal zijn, spreekt het TV team de wens uit dat alles goed gaat. Mochten er haperingen in de beeldstroom komen, weet dan dat wij alles zullen doen om dit z.s.m. te herstellen.

Het project was destijds een samenwerking tussen Museum voor de vrouw, Biblionova en stichting ‘op vleugels der vrijheid’, samengebracht onder de naam werkgroep Oorlogsherinneringen in coörporatie met SiriusMedia. Alle partijen hebben toegestemd dit document vrij te geven voor uitzending. Waarvoor onze dank.

Foto monument: Piet Vinken.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors