BESTUUR

Voorzitter.

Thom Smeets.

Voorzitter sinds juni 2020. Is tevens aanspreekpunt voor alle gemeentelijke en organisatorische zaken. 

Penningmeester.

Gerwin Hintzen.

Stond, samen met Thom Smeets aan de wieg van Sol2. Deze accurate financiele bestuurder is het aanspreekpunt voor alle finaciele zaken omtrent onze omroep.

Secretaris.

Mark Reijnders.

Administratieve duizendpoot, is commerciele onderlegd. Werkt intensief samen met voorzitter en penningmeester. Beheert tevens de commerciele planning.

Bestuurslid.

Tom Brouwers.

Hoofd techniek sinds december 2020. Is het aanspreekpunt voor alle technische zaken binnen onze omroep, staat in direct contact met het technisch team.

REDACTIE

Mirjam Bindels (tekst-tv)

Will Schmitz (hoofdredacteur)

Ambieer jij ook een bestuursfunctie?

Wij zijn een platte organisatie die graag samenwerkt. Zie het als een uitdagende hobby. De huidige club bestaat uit ambitieuze werkzame mensen met verschillende disciplines. Het SOL2 bestuur kent een duidelijk faciliterende lijn en overziet de werkzaamheden van haar vrijwilligers. Waakt over de nieuwe structuur zoals tegenwoordig mag worden verwacht.

Onze bestuurders betreuren het ontbreken van tenminste nog een vrouw. Want het bestuur moet volgens hen een weerspiegeling zijn van de realiteit. Vrouwen staan vandaag de dag meer dan hun mannetje in menig gezin en kunnen als spin in een complexe organisatie vaak een verhelderend beeld voor ogen hebben.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors