BESTUUR

Voorzitter.

Thom Smeets.

Voorzitter sinds juni 2020. Is tevens aanspreekpunt voor alle gemeentelijke en organisatorische zaken. 

Penningmeester.

Gerwin Hintzen.

Stond, samen met Thom Smeets aan de wieg van Sol2. Deze accurate financiele bestuurder is het aanspreekpunt voor alle finaciele zaken omtrent onze omroep.

Secretaris.

Marijke Pelman.

Administratieve duizendpoot met verantwoordeljksgevoel.

Bestuurslid.

Hogo van Ool

Is het aanspreekpunt voor alle akties binnen onze omroep, staat in direct contact met het technisch team. Hugo coordineert ook de live events waar SOL2 aanwezig is en is verantwoordelijk voor externe videoklussen.

REDACTIE

foto ontbreekt
foto ontbreekt
foto ontbreekt

Hans Pelman (tekst-tv)

Uw aanspreekpunt voor Tekst TV, te bereiken via redactie@sol2.nl

Will Schmitz (hoofdredacteur)

De spin in ons web, kan voor alles worden aangesproken. Is bereikbaar op dmv email, of telefonisch op +31 (0) 6 2180 1754.

Ambieer jij ook een bestuursfunctie?

Wij zijn een platte organisatie die graag samenwerkt. Zie het als een uitdagende hobby. De huidige club bestaat uit ambitieuze werkzame mensen met verschillende disciplines. Het SOL2 bestuur kent een duidelijk faciliterende lijn en overziet de werkzaamheden van haar vrijwilligers. Waakt over de nieuwe structuur zoals tegenwoordig mag worden verwacht.

Onze bestuurders betreuren het ontbreken van tenminste nog een vrouw. Want het bestuur moet volgens hen een weerspiegeling zijn van de realiteit. Vrouwen staan vandaag de dag meer dan hun mannetje in menig gezin en kunnen als spin in een complexe organisatie vaak een verhelderend beeld voor ogen hebben.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors