iNBeeld:

Studio programma met gasten

Te gast in de SOL2 studio: altijd spannend. De omgeving zoemt van bedrijvigheid en je hoort termen die je niet kent. Check de actual. Clip de gasten aan. Je waant je in een totaal andere wereld waarin illusie werkelijkheid wordt. Niets is wat het lijkt. Dan de bel… nog 15 minuten.

De host verzoekt je vriendelijk om naar je plaats te gaan en begeleidt je tot het einde. De make-up wordt nog kort gecontroleerd en je duikt vervolgens in het voorbereidend gesprek met de gastheer. De melding ‘5 minuten’ galmt door de studio. Cameramensen staan nerveus te dralen achter de camera. Nog een laatste soundcheck en een laatste shading setting.

En dan… eindelijk klinkt het verlossende zinnetje: Leader in 30…20…succes allemaal en 5, 4, 3….. LIVE. Het is een mooie gelegenheid om je als vereniging, stichting en bedrijf te presenteren. Maar ook als mens. Meld je daarom aan.

De iNBeeld is onderweg..

De ambitie van ons team is om plezier te hebben, leuke dingen te maken en voldoening te krijgen voor het vrijwilligerswerk dat vaak onder druk staat omdat ‘het niks opbrengt’.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors