Coronamaatregelen zetten streep door Echt Music Night en Koppelpop

door | 12 juli 2021, 12:14 | Cultuur, Nieuws

De Echt Music Night gaat dit jaar niet door vanwege de aanscherpingen van de coronamaatregelen. Ook Koppelpop in Susteren is afgeblazen.

Echt Music Night

De persconferentie van afgelopen vrijdag heeft de organisatie doen besluiten om het muziekevenement in het centrum van Echt te verplaatsen naar volgend jaar. Het evenement zou op 27 augustus plaatsvinden.

De organisatie baalt als een stekker, want de vergunningsaanvraag lag al klaar en bands en dj’s waren al geboekt. “Het tijdstip tussen de eerstvolgende aankondiging van eventuele versoepelingen en 27 augustus is voor ons te kort om er een mooie en veilige editie van te maken”, schrijft de organisatie op Facebook.

Er is wel alvast een datum voor volgend jaar geprikt. Als alles goed gaat, dan kan er op 26 augustus 2022 weer gefeest worden in Echt.

Koppelpop

Nog voor de aankondiging van de nieuwe maatregelen werd Koppelpop al geannuleerd. Het festival in Susteren stond gepland voor 28 augustus dit jaar. De organisatie achter het kleinschalige festival zei dat het niet haalbaar was om te gaan controleren op vaccinatie- en testbewijzen van bezoekers. “Het alternatief, een evenement op anderhalve meter ziet Stichting Koppelpop niet zitten.”

Ook voor Koppelpop kan een nieuwe datum in de agenda worden geschreven: 20 augustus 2022.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors