Cultuurprijs Echt-Susteren 2021: nomineer een persoon of groep

door | 14 oktober 2021, 09:51 | Cultuur

Personen of groepen die dit jaar op een creatieve wijze een bijdrage hebben geleverd aan de cultuur in onze gemeente kunnen vanaf nu genomineerd worden voor de Cultuurprijs Echt-Susteren 2021.

Van toneel tot muziek

De Cultuurprijs wordt op 16 januari 2022 in Cultuurhuis Edith Stein voor de zevende keer uitgereikt. De prijs gaat naar een opmerkelijk, origineel, vernieuwend initiatief, activiteit of project in de gemeente. Denk aan toneel of theater, dans, muziek, beeldende kunst, architectuur, vormgeving, cultureel erfgoed, historie, literatuur, foto, film of multimedia. Een belangrijke voorwaarde is dat het initiatief of project door inwoners van Echt-Susteren in de gemeente zelf is uitgevoerd.

Hoe nomineren?

Personen of groepen kunnen worden voorgedragen bij de Stichting Kunst- en Cultuurraad Echt-Susteren. De raad roept op om in een voordracht zo uitvoerig mogelijk te beschrijven waarom de persoon of groep de Cultuurprijs zou moeten winnen. Tot 15 november kan iedereen iemand nomineren door een voordracht te sturen naar Stichting Kunst- en Cultuurraad Echt-Susteren, Benedictalaan 9 6114 GW Susteren.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors