Docenten basisschool Susteren bedankt voor inzet tijdens lockdown

door | 10 februari 2021, 18:50 | Nieuws

De meesters en juffen van openbare basisschool De Springdonk in Susteren zijn woensdag in het zonnetje gezet door de leerlingen en hun ouders.

De leerkrachten hadden geen idee wat ze te wachten stond toen ze met hun klassen moesten deelnemen aan een geheim videogesprek.

Cadeautjes
De aap kwam al snel uit de mouw: de leerkrachten werden door alle kinderen en hun ouders bedankt voor hun inzet tijdens de laatste lockdown. De leraren probeerden tijdens de schoolsluiting zo goed mogelijk les te geven van afstand. Wat de docenten nog niet wisten is dat leerlingen ook nog cadeautjes naar de klas hadden meegenomen voor hun leraren. “De mooie boodschap via Teams en de verwachtingsvolle gezichten van de kinderen in de klas zorgden bij ons allemaal voor een brok in de keel”, schrijft de school op Facebook. “Wat zijn we blij met deze waardering.”

Blije gezichtjes
De basisscholen openden maandag na lange tijd weer de deuren. Het is een van de eerste versoepelingen van de coronamaatregelen van het kabinet. Het weer naar school kunnen zorgt samen met de sneeuw in ieder geval voor voldoende pret, ook in de andere basisschool in Susteren. “Wat fijn om de kinderen terug te zien op onze basisschool”, schrijft de school In ’t Park.

Foto: OBS De Springdonk

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors