Doorrijder gezocht na ongeval A2 Roosteren: vrouw (19) gewond

door | 16 maart 2021, 10:41 | Nieuws

De politie zoekt de vrachtwagenchauffeur die maandag met zijn voertuig betrokken is geraakt bij een ongeval op de A2 bij Roosteren. Zijn vrachtwagen botste met een auto, daarin zat een 19-jarige vrouw die gewond raakte. Het ongeval gebeurde ongeveer rond 13:40 uur op het stuk snelweg langs het Julianakanaal van Roosteren naar Echt.

Niet verdacht

De politie verdenkt de chauffeur niet van het opzettelijk doorrijden na een ongeval. “Zo’n vrachtwagencombinatie is een groot ding. Als je daar met een bepaalde snelheid op inrijdt, hoef je dat niet altijd te merken”, zegt een politiewoordvoerster. De politie wil graag met de chauffeur in contact komen om te kijken wat er precies is gebeurd. “Niet om hem aan te houden”, benadrukt de woordvoerster. De politie heeft ook al gesproken met enkele ooggetuigen.

Traumahelikopter

In de auto die met de vrachtauto botste, zaten twee vrouwen van 19 jaar. Een van hen is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter landde ook nog in een weiland naast de A2, maar bleek niet nodig om het slachtoffer te vervoeren. De politiewoordvoerster mag niks zeggen over de verwondingen van het slachtoffer.

Foto: Politie Echt (Facebook)

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors