Dronken automobilist zonder rijbewijs betrapt in Maria Hoop

door | 8 maart 2021, 09:53 | Nieuws

De politie van Echt heeft dit weekend twee bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Een man reed beschonken rond in Maria Hoop en een andere bestuurder werd van de A73 geplukt.

Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag.

Geen rijbewijs
In Maria Hoop trok een automobilist de aandacht van de politie. “De bestuurder dacht slim te zijn en deed net of hij sliep”, schrijft de politie op Instagram. De politie liet de man blazen en toen bleek dat hij meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Ook kwam de politie erachter dat de man helemaal geen rijbewijs had. Het is niet bekend of de man is meegenomen naar het bureau of dat hij een boete heeft gekregen.

Vijf keer toegestane hoeveelheid
Een andere bestuurder werd van de A73 gehaald. Hij slingerde van de ene naar de andere rijstrook. Hij zat op meer dan vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Waarschijnlijk kunnen de twee ook nog een boete verwachten voor het overtreden van de avondklok, als ze geen geldige reden kunnen geven waarom ze na 21:00 uur nog op pad waren.

 

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors