Gemeente gaat optreden tegen ramptoerist

door | 17 juli 2021, 12:12 | 112, Algemeen

WATER ZAKT, KWELWATER EN RAMPTOERISME BLIJFT PROBLEEM

Het water in de Maas zakt en dat is natuurlijk goed nieuws. Wel is er op verschillende plaatsen overlast van kwelwater. Daarvoor zijn er op volgorde van prioriteit op verschillende plaatsen pompen geplaatst.

RAMPTOERISTEN: BLIJF THUIS!

Voor het veiligheidsrisicogebied geldt een noodverordening. Hierdoor mogen alleen bewoners en hulpdiensten in het gebied komen. Nog steeds komen veel mensen naar de wateroverlast kijken. Doe dit niet. Door drukte op de weg lopen hulpdiensten onnodig vertraging op om datgene te kunnen doen wat nu noodzakelijk is: het bestrijden van wateroverlast voor getroffenen.

WEGAFSLUITINGEN + RISICO OP HOGE BOETE

Richting het hele veiligheidsrisicogebied worden wegen daarom drastischer afgesloten (waaronder de Maaseikerweg, nabij Oud-Roosteren) voor alle verkeer: dus ook voor fietsers en wandelaars. Heeft u niets in het gebied te zoeken: blijf dan thuis. Bij afzettingen wordt gecontroleerd en waar nodig beboet. De maximale boete kan oplopen tot € 4350,-. Dat is natuurlijk zonde van het geld voor een foto of een filmpje dat u ongetwijfeld al lang langs hebt zien komen.

Bron>: gemeente Echt-Susteren

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors