Geplande uitzending InBeeld vervalt daarom Smalpraat

door | 10 maart 2022, 14:35 | Nieuws, SOL2 Nieuws

In verband met coronaperikelen binnen het SOL2 team, komt de geplande uitzending van InBeeld van a.s. vrijdag 11 maart te vervallen. Dit geldt ook voor alle herhalingen t/m vrijdag 18 maart. De eerstvolgende nieuwe uitzending van InBeeld is gepland vrijdag 18 maart a.s. om 19.00, hopelijk met een gezonde crew.

Toch heeft het team niet stil gezeten. Want u kunt een aflevering van Smalpraat zien met het thema “Hé koe, waar ga jij naartoe?” Wie herinnert zich niet het hoge water van de zomer van 2021. Naast veel schade en drama was er ook iets waardoor menigeen de lachspieren niet konden bedwingen: een koe uit Echt zwemt zo’n 100 km door de Maas om in Escharen (bij Nijmegen) uit het water gered te worden. Boer Har Smeets uit Echt weer blij. De zwemtocht van de koe was voor Joes Boonen aanleiding om een stripverhaal te maken waarin deze heldhaftige koe een hoofdrol vervult.

Joes is theatermaakster, zangeres, actrice en presentatrice. Ze treedt op met 2 solovoorstellingen “Bang Mannetje” en “Dikkie Dik en de taart” in theaters in Nederland en België. Naaste het spelen van kindervoorstellingen presenteert Joes concerten en evenementen. “Schrijven vind ik ook super leuk om te doen en binnenkort komt mijn grote droom uit, mijn allereerste prentenboek ‘Hé koe, waar ga jij naartoe?’ is dan klaar!”  Het boek is geïllustreerd met prachtige tekeningen van Debbie Peeters.

Smalpraat is een initiatief van Hugo van Ool en Dorien van Meel. Over 14 dagen (25 Maart) verschijnt aflevering drie met Geert Frische als gast. Hij zal een tip van de sluier oplichten omtrent de verbouwing en verwachtingen omtrent de verbouwing van pannenfabriek De Valk.

Daarna ziet u de derde bijdrage van Annie. Zij heeft weer iemand aan d’r dusch (tafel red) gesleept en vraagt naar naar alles dat met ’t passieverhaol te maken heeft.

 

 

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors