Grof geweld en slinkse truc bij overval op pakketbezorger Dieteren

door | 7 juli 2021, 17:07 | 112, Nieuws

De pakketbezorger die december vorig jaar in Dieteren met grof geweld werd beroofd, is op een slinkse manier naar het dorp gelokt door de dader.

Geslagen met pistool

De pakketbezorger was onderweg naar een huis aan de Breedenveldweg om iets af te leveren. De bewoners van dat adres hadden echter niks besteld. De nietsvermoedende pakketbezorger liep regelrecht in de val van de ongeveer 20-jarige man. Die bedreigde de bezorger met een pistool en zei dat hij de spullen in zijn bus moest afgeven.

De bezorger verzette zich, waarbij hij meerdere keren in zijn gezicht werd geslagen met een pistool. Het slachtoffer bleef hevig bloedend achter met een gebroken kaak en enkele tanden minder.

Nog geen verdachte

De dader vluchtte vervolgens met de bestelbus. Het voertuig werd even later zo’n anderhalve kilometer verderop gevonden in de Beuningerstraat. Meerdere pakketen waren gestolen.

Zo’n zeven maanden later heeft de politie nog steeds geen verdachte in beeld. De politie heeft een signalement en compositietekening van de overvaller vrijgegeven en houdt ook rekening met meerdere daders.

Foto: Politie Limburg (beeldbewerking: SOL2)

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors