Twee hennepwoningen in Nieuwstadt gesloten

door | 15 juli 2021, 12:58 | Nieuws

Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren heeft twee woningen aan de Funkelweideweg in Nieuwstadt voor drie maanden gesloten vanwege overtreding van de Opiumwet.

Hennepplantages

In één van de woningen aan de Funkelweideweg is op dinsdag 18 mei 2021 een in werking zijnde hennepplantage aangetroffen. Deze plantage bestond uit 167 hennepplanten. In de andere woning is ook een hennepplantage aangetroffen. Deze bestond uit 127 hennepplanten. Deze sluitingen vinden plaats conform het Damoclesbeleid Echt-Susteren 2020.

Burgemeester Jos Hessels over de sluitingen: “Het illegaal verbouwen van hennep is overal en altijd verboden en heel vaak erg gevaarlijk. Daarom vindt de handhaving door de hele gemeente plaats en accepteren we geen uitzonderingen. Ook aan de Funkelweideweg moet het een veilige plek zijn om te wonen.”

De woningen zijn gesloten van donderdag 15 juli 2021 tot en met vrijdag 15 oktober 2021. De sluitingen zijn op de woningen bekendgemaakt. Het is voor iedereen verboden de woningen en bijbehorend erven te betreden.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors