iNBeeld aflevering 5

door | 4 februari 2022, 09:10 | Algemeen, Nieuws, SOL2 Nieuws

Op vrijdag 4 februari  zijn de volgende gasten in de studio.

Laura Theunissen, ein Slekker maedje dat zich vandaag de dag steeds vaker profileert als een verdienstelijke dichteres. Haar naam prijkt groot op een der borden van de expositie ‘Greuts’van het museum voor de vrouw. Deze docente Duits heeft een perfecte manier gevonden om zich poëtisch te uiten. Kijk mee in de ziel van Laura. Verder is er wederom een bijdrage van de heemkunde vereniging. Piet Vinken, hobby fotograaf met een zeer verdienstelijke staat,  zal ons inwijden in het ‘vastelaovends geveul’.  Geniet van heerlijke oude films die carnavalsoptochten laten uit verschillende decennia.

Tenslotte hebben wij Rob Knubben aan tafel. Nadat Knubben de voeten droog had, Rob is woonachtig in Valkenburg, trok hij samen met mannen als Leon Keppels het initiatief ‘Limburg oet de drup’ vlot. Zoals u waarschijnlijk weet was ook SOL2 destijds van de partij. We horen de einduitslag en alle daaromtrent zijnde zaken waar de stichting mee ta maken kreeg. Uiteraard vertelt Rob ook trots over zijn eigen bedrijf.

iNbeeld is te zien op TV vanaf 19.00, zondag NA de Hoogmis en de daarop volgende dinsdag om 19.00 en 22.00.

Wilt u, of uw vereniging, stichting of bedrijf een aanwezig willen zijn? Meldt u aan via onze website of emailadres info@sol2.nl

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors