Jos Hessels voorgedragen voor herbenoeming burgemeester

door | 1 oktober 2023, 08:24 | Nieuws

De gemeenteraad van Echt-Susteren heeft tijdens een besloten vergadering unaniem besloten om burgemeester Jos Hessels aan te bevelen voor een tweede herbenoeming.

De vertrouwenscommissie, onder leiding van voorzitter Jeroen Meulenberg, had het voorstel gedaan om de huidige burgemeester opnieuw voor een periode van zes jaar te benoemen. Dit voorstel werd met enthousiasme ontvangen door de gemeenteraad.

Groot draagvlak

Voorzitter Jeroen Meulenberg van de vertrouwenscommissie verklaarde: “Na een zorgvuldig gevoerde herbenoemingsprocedure blijkt dat er groot draagvlak is om verder te gaan met Jos Hessels als burgemeester van Echt-Susteren. De raad feliciteert hem van harte en ziet uit naar verdere samenwerking.”

Burgemeester Jos Hessels reageerde verheugd op het nieuws en beschouwt de voordracht als een extra motivatie om zich de komende jaren met volle inzet voor de gemeente in te blijven zetten. Hij zei: “Ik zie het als een groot voorrecht om al bijna 12,5 jaar burgemeester te mogen zijn in het Smalste Stukje Nederland. Dit hernieuwde vertrouwen van de gemeenteraad kenmerkt de uitstekende verhoudingen in onze gemeente en de positieve sfeer waarin we de gemeente mogen besturen.”

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors