Kindervakantiewerk Susteren gaat dit jaar door in aangepaste vorm

door | 12 juni 2021, 07:34 | Corona, Cultuur, Nieuws

Er komt geen hele week kindervakantiewerk in Susteren. De organisatie heeft wel besloten om drie dagen lang voor spel en vertier te zorgen voor de jeugd in het dorp.

Spellendagen

Het bestuur heeft in verband met corona gekozen voor een aangepaste vorm. Op 23, 25 en 27 augustus is de jeugd van 9:00 tot 16:00 uur welkom voor spellen op locatie. Informatie over inschrijven en de kosten volgt nog.

Dieteren en Roosteren

Het kindervakantiewerk in Dieteren bekijkt nog hoe het vermaak voor de kinderen eruit gaat zien. De inschrijvingen zijn momenteel open, maar het is nog niet duidelijk of er een hele week komt of maar een paar dagen. Wel is al bekend dat het kamp dit jaar in ieder geval niet doorgaat. Roosteren zet in op een hele week met speurtochten en spelletjes, maar hoopt ook met tenten weer de wei op te mogen.

Kindervakantiewerk Echt

In Echt vindt er een hele week kindervakantiewerk plaats. In verband met de coronamaatregelen worden de kinderen opgesplitst in verschillende groepen die op verschillende dagen welkom zijn. In alle kernen vindt het kindervakantiewerk plaats in de week van van 23 tot en met 27 augustus.

Foto: KVW Susteren (Facebook)

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors