Let op: Rijksweg tussen Echt en Susteren voor weken afgesloten

door | 20 juni 2022, 14:53 | Nieuws

De Rijksweg (N276) tussen Echt en Susteren krijgt nieuw asfalt en is daardoor in juli wekenlang op een aantal stukken afgesloten voor verkeer, zo meldt De Limburger.

Eerst kruising aan de beurt

In het eerste weekend van juli gaat de kruising Houtstraat-Bosstraat in Echt (bij de Lidl) helemaal dicht. Het kruispunt is afgesloten vanaf vrijdagavond tot en met maandagochtend. Dit is eenmalig, want daarna blijft het kruispunt tussen Pey en Echt gewoon open.

Twee delen afgesloten

Tussen 4 en 29 juli is het stuk van de Rijksweg ten zuiden van de drukke kruising aan de beurt. De weg is dan afgesloten tot aan de Dorpsstraat, dit is de weg richting Pey naast boomkwekerij en plantencentrum Maessen. Op 11 juli gaat de weg ten noorden van de kruising dicht voor drie weken. Dan is er geen verkeer mogelijk tot aan de kruising met de Wilhelminalaan-Echterstraat (de kruising ter hoogte van het politiebureau en Hingen).

Ook fietsers zullen moeten omrijden. De fietspaden gaan volgens de krant ingezet worden voor bestemmingsverkeer. Er is een omleidingsroute ingesteld over de N296 en de A2.

Foto: Google Streetview

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors