Lucas & Steve, Snelle, Paul Elstak en K3 naar Echt Zomer Feesten

door | 2 mei 2023, 11:13 | Cultuur

Het programma voor de Echt Zomer Feesten is nagenoeg rond. Veel bekende namen staan in het weekend van 14 tot en met 16 juli op het evenemententerrein In de Bandert.

Kriss Kross Amsterdam en Paul Elstak

Op vrijdag 14 juli wordt het festival geopend door top-dj’s uit de dance-scene. Kriss Kross Amsterdam, La Fuente, FeestDJRuud en Paul Elstak en It All Started in the Nineties gaan het publiek dan vermaken. De organisatie wil op deze avond Echt weer even het bruisende middelpunt voor jongeren maken.

Lucas & Steve en Snelle

Een dag later, op zaterdag, komen acts bekend van het Ziggo Dome, AFAS Live, Vrienden van Amstel Live en De Streamers naar Echt. Het uit Maastricht afkomstige dj-duo Lucas & Steve zijn de headliner. Ook hitsensatie Snelle treedt op met zijn band. Verder treden ook Kraantje Pappie en The Dirty Daddies op.

K3 op de familiemiddag

De enige bevestigde naam voor de familiemiddag op zondag is K3. Zij traden in 2022 ook al op in Echt. Andere namen zijn nog niet bekendgemaakt, maar de organisatie zegt dat verschillende bekende Limburgse artiesten zullen optreden.

Er zijn nog tickets verkrijgbaar.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors