Nieuwe eigenaren Tunnelbar Susteren vinden bezwaarschrift op deurmat

door | 22 juli 2021, 14:52 | Nieuws

De nieuwe eigenaren van café de Tunnelbar op de Heide in Susteren hebben deze week een bezwaarschrift op de deurmat gevonden.

Dat bezwaar komt van iemand die het niet eens is met de door de gemeente verleende vergunning voor het heropende café.

Heropening

Het café werd tijdens de coronacrisis overgenomen en opende onder de nieuwe eigenaren begin juli weer de deuren. De naam bleef hetzelfde, maar juridisch gezien is het een nieuw bedrijf. Daarom moest de gemeente ook opnieuw een horeca-vergunning verlenen. Dat gebeurde in juni, maar nu blijkt iemand daartegen bezwaar te maken.

Al 58 jaar café

Het is niet bekend wat de inhoud van het bezwaar is. De nieuwe eigenaren deelden donderdag op Facebook een foto van de brief waarin de gemeente aangeeft een bezwaar te hebben ontvangen. “Al 58 jaar café. Erg jammer dat er dan toch schijnbaar mensen zijn die de Heide het laatste café niet meer gunnen”, schrijven de eigenaren.

Onbegrip

De mensen die reageren op het Facebookbericht hebben weinig begrip voor het ingediende bezwaarschrift. “Wat triest zeg. Wij zijn weer blij dat het enige café op de Hei weer leeft en open is”, schrijft Evelyn. “Niet te snappen na 58 jaar”, schrijft Wil.

Foto: Google Streetview

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors