Nieuwstadtse Victor en Lily stelen de show in tv-programma We zijn er Bijna!

door | 24 augustus 2023, 15:38 | Nieuws

Het programma ‘We zijn er Bijna’ is al jaren een ware kijkcijferhit, en dit jaar steelt het koppel Lily (71) en Victor (74) Guyt uit Nieuwstadt de harten van het publiek. En dat komt vooral door de toch wat opvallende kleding van Victor. Die, weer of geen weer, rondloopt in een twee- of driedelig kostuum.

In het televisieprogramma ‘We zijn er Bijna’ reizen Nederlandse kampeerders met eigen caravan of camper in groepsverband langs verschillende hoogtepunten. Dit seizoen gaat de reis door Corsica en Sardinië.

Kostuum

“Het is bizar wat er gebeurd als je opeens op televisie komt”, vertelt Lily. “En dan vooral dat ze allemaal iets zeggen over zijn pakken”. “Het gaat om de mens, niet om wat hij draagt”, vult Victor aan. Victor besloot op 6 december vorig jaar om een feestje van het leven te maken. “Ik heb destijds tegen Lily gezegd; Het is zondag of ik ben jarig. Ik ga elke dag vieren dat ik leef en doe een pak aan.” Deze beslissing van Victor kwam voort uit zijn laatste revalidatie. Als fervent wielrenner heeft hij acht keer de wereld rondgefietst. Daarbij is hij drie keer gevallen. “Dat is bizar weinig, maar het was wel steeds de hoofdprijs”, aldus Victor.

Deelname

Toen het koppel begin dit jaar de kampeerreis boekte wisten ze nog niet dat ze zouden deelnemen aan het programma. “We werden ineens gebeld”, vertelt Lily, “en ik dacht, daar heb ik nu echt geen zin in, Victor had het nog nooit gezien, en ik was er wel eens langs gezapt.” Na een gesprek met de productie gingen ze alsnog overstag, en daar hebben ze geen spijt van. “We hadden er vertrouwen in dat ze een mooi programma wilden maken en dat is het ook zeker geworden”.

We zijn er Bijna! wordt komende weken elke dinsdagavond uitgezonden om iets voor half tien op NPO 1.

Beeld: L1/Sjors Abeling

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors