Nu tafeltennissen in Echt

door | 17 september 2021, 15:10 | Algemeen, Nieuws

Na een lange voorbereiding hebben zich 22 geïnteresseerden opgegeven dus het kan een leuke start worden op dinsdag 21 september 2021 in zaal 3 van het Connect College in Echt.

Vanaf  van 19.30 tot 21.00 uur kunnen wij weer  tafeltennissen in Echt. Er is ruimte voor 8 of 9 tafels. Op de foto spelers die al een balletje hebben geslagen bij ttv Westa in Wessem tijdens ochtend sessies van Fifty+ ViTT of bij de Recreantentrainingen. Ze konden spelen tijdens de vakantieperiode.

Oud competitiespelers en spelers die pas het tafeltennis ontdekt hebben, meest 50plus, gaan weer een balletje slaan. Veel sporters waar je mee of tegen kunt spelen. In de toekomst gaan we ons ook richten op de jeugd.

De locatie is, Populierlaan 1, 6101 BA Echt. Ook de mensen die zich niet hebben opgegeven zijn van harte welkom om een balletje te komen slaan of om sfeer te proeven. Tafels, netjes en balletjes zijn aanwezig en voor hen die het batje niet kunnen vinden er zijn batjes aanwezig om te gebruiken tijdens de training.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors