Open dag op 28 oktober van 14.00 tot 17.00

door | 12 oktober 2023, 13:40 | Algemeen, SOL2 Nieuws

Op zaterdag 28 oktober 2023 opent de lokale omroep SOL2 haar deuren.
Er is een mogelijkheid om eens achter de schermen te kijken. Je kunt zien hoe werkt om een radio- en Tv-programma te maken. Binnenkort hoort u nog meer over de acties, er zijn bv levensmiddelen kratten te winnen. Houdt de Jumbo winkel in Echt in de gaten en let op de SOL2 logo’s. Wie weet neemt u dan wel een volle mand mee naar huis. Voor de kleine gasten is er iets lekkers. Leer onze enthousiaste medewerkers eens kennen. Er is continue iemand aanwezig die gedurende deze dag alles uitlegt over Radio, TV.

Test uw stem live op de radio, doe een screen test, misschien is het leuk om te zien hoe cameramensen of redacteuren werken. Of de techniek en hoe je snel mogelijk een presentatie opzet.

Kortom, laat je verrassen. De openstelling duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur. De entree voor deze open deur dag is natuurlijk gratis.

En er is een kleinigheidje voor elke bezoeker, groot en klein. Wil je een pakket winnen doe dan mee en ga aan de haal met een levensmiddelen krat met een waarde van rond € 50,00

 

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors