PlatsSpektakel bij Sol2

door | 28 januari 2021, 15:06 | SOL2 Nieuws

PlatsSpektakel 2021

Zaterdag 13 februari vindt alweer het 19e PlatsSpektakel plaats. Dit jaar helaas niet als groot openlucht evenement op de mooie Plats, maar als een live TV-uitzending op SOL2.

Vanaf 15:00 uur zal er een uitzending plaatsvinden van maar liefst 3 uur. De presentatie is in handen van Paul Niessen en René de Serière. Zij zullen diverse gasten ontvangen, maar er is vooral veel muziek uit de gehele gemeente Echt-Susteren. Uiteraard komen Spik en Span langs, maar nog veel meer gezellige onvervalste Vasteloaves-muziek uit het “Smalste Stukje Nederland”.

Gedurende de uitzending kan men via de facebook-pagina van het PlatsSpektakel volop reageren en ook kan men foto’s en filmpjes (of een link hiernaar) sturen naar het email adres platsspektakel@gmail.com.

Tijdens de uitzending zal hieraan ook aandacht worden gegeven, zodat we toch samen Vastelaovend vieren. Dus haal je mooiste Vasteloaves-kostuum uit de kast, zet de stoelen aan de kant en zing en dans mee tijdens dit Echte( r ) Vastelaoves-evenement.

Zijn er nog sterretjes overgebleven van oud-op-nieuw houdt die dan bij de hand, want uiteraard wordt er op de bekende wijze afgesloten als aan het einde “Ein Jaor” klinkt.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors