L1-journalist aan de slag bij SOL2

door | 2 februari 2021, 09:54 | Geen categorie, SOL2 Nieuws

Vanaf 1 februari is het SOL2 team uitgebreid met Randy Beaumont van L1. Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SvdJ) heeft namens het Rijk € 2,85 miljoen subsidie toegekend aan twintig organisaties in Nederland. Zij gaan per 1 februari gedurende een jaar meedoen aan de pilot ‘professionalisering lokale omroepen’. Meer dan de helft doet dat via een samenwerkingsverband.

De Nederlandse Organisatie van Lokale Publieke Omroepen (NLPO) en de VNG hebben twee driejarige vernieuwingsconvenanten gesloten. Daarin staat dat professionalisering van de lokale publieke omroepen en het benutten van diverse aanbodkanalen raadzaam zijn vanwege de bepalingen in de nieuwe Mediawet en de veranderingen in het mediagebruik. Ook hebben we de omroepen aanbevolen om zich te richten op de ‘habitat’ van de burgers, vaak een centrumgemeente of streek.

Randy is geboren en getogen in Echt-Susteren en door L1 gedetacheerd in het verzorgingsgebied van SOL2. Heeft u een tip of wilt u in contact komen met Randy? Stuur dan een e-mail naar randy.beaumont@l1.nl

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors