Restaurant Echt Genieten verkocht: Floris en Paul nieuwe eigenaren

door | 16 februari 2021, 09:26 | Nieuws

Restaurant Echt Genieten heeft vanaf 1 maart nieuwe eigenaren.

Floris Roijen uit Nieuwstadt en Paul Steinbusch uit Limbricht hebben het in deze roerige tijden aangedurfd om het restaurant over te nemen.

1,5 week op de markt
Het restaurant is nu nog eigendom van de Wess Horeca Groep. Dat bedrijf heeft ook restaurant Arrosto in Roosteren in beheer. Ook restaurant Luna, met vestigingen in Stein en Sittard, en Windraak31 zitten in de portefeuille van die horecagroep. Het restaurant aan de Rijksweg Noord stond anderhalve week te koop volgens Floris toen hij het met zijn compagnon Paul kocht.

Geen twijfel over corona
De horeca is vanwege de harde lockdown in de strijd tegen het coronavirus al maanden dicht. Toch was er weinig twijfel bij de heren om het restaurant te kopen. “Ik heb er echt vertrouwen in dat vanaf mei of juni alles weer open gaat. Anders moeten we meer focussen op take-away”, vertelt Floris. Het concept van het restaurant blijft hetzelfde en een flinke verbouwing is ook niet meer nodig volgens de heren. “Het is instapklaar, op een paar kleine dingetjes na. Als de horeca weer opengaat, willen we daar ook vanaf dag één staan.” Tot die tijd werkt het restaurant met afhaalmenu’s.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors