SOL2 komt met steunactie in coronacrisis: SOL2 voor MKB

door | 1 maart 2021, 17:05 | SOL2 Nieuws

De coronapandemie treft het midden- en kleinbedrijf (mkb) al enkele maanden ongenadig hard. Lokale omroep SOL2 komt daarom met een steunactie om de winkeliers te helpen in deze tijd.

Gratis zendtijd
SOL2 stelt zendtijd beschikbaar voor winkeliers in Echt-Susteren die afgelopen periode noodgedwongen hun deuren moesten sluiten. Vanaf 3 maart mogen deze winkeliers weer klanten ontvangen, zij het op afspraak. De nieuwe lokale omroep van Echt-Susteren is zich bewust dat ze haar ontstaan voor het grootste gedeelte heeft te danken aan beschikbaar gestelde gemeenschapsgelden. Het bestuur is dan ook van mening dat het niet meer dan logisch is om iets terug te doen voor diezelfde gemeenschap.

Geen commercial
De plaatselijke winkeliers kunnen zich aanmelden om gratis drie pagina’s op SOL2 TV te vullen over hun winkel. Dat duurt in zijn geheel 30 seconden. Het is geen commercial, dus het aanprijzen van specifieke producten of een actie onder de aandacht brengen mag niet. Maar algemene foto’s van een etalage, volle schappen of de nieuwe zomercollectie in de rekken kunnen met een begeleidende tekst worden opgestuurd naar SOL2, die daarmee hoopt dat de winkels daarmee meer klanten gaan krijgen.

Meedoen? Check meer informatie op sol2.nl/sol2-voor-mkb

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors