SOL2 voor MKB

door | 1 maart 2021, 16:03 | Algemeen

De coronapandemie treft de middenstanders al vele maanden onevenredig hard. SOL2 komt daarom met een steunactie om de winkeliers te helpen in deze tijd.

De nieuwe versoepelingen bieden misschien wel wat perspectief, maar het zal niet meevallen de klanten weer terug in de winkel te krijgen. Omdat SOL2, als nieuwe lokale omroep van Echt-Susteren, haar ontstaan voor het grootste gedeelte te danken heeft aan beschikbaar gestelde gemeenschapsgelden, is het bestuur van mening dat het niet meer dan logisch is iets terug te doen voor diezelfde gemeenschap als de situatie hierom vraagt.

Voor wie is deze actie?
Plaatselijke winkeliers en detailhandel gevestigd in de gemeente Echt-Susteren, die de afgelopen periode noodgedwongen gesloten zijn geweest en die vanaf 3 maart weer enkel op afspraak klanten in hun winkel mogen ontvangen.

Het plan
Elke ondernemer die voldoet aan deze criteria bieden wij gratis 30 seconden zendtijd aan op SOL TV. Dit zijn drie schermen op tekst-tv die elk 10 seconde zichtbaar zijn. Naast tekst zijn ook foto’s mogelijk. Zo kan een modezaak bijvoorbeeld twee foto’s tonen van de nieuwe zomercollectie en afsluiten met een pagina met tekst. Dertig seconden lijkt lang, maar hou er rekening mee dat 3 beelden écht het maximale is wat een kijker in die tijd kan absorberen.

SOL2 voor MKB-carrousel
Deze pagina’s verschijnen in een carrousel die ieder oneven uur te zien is. Tussendoor verschijnt geregeld een pagina waarin SOL2 verwijst naar haar website. Daarin is een aparte rubriek genaamd “SOL2 voor MKB” opgenomen met uw contactgegevens of een link naar uw website zodat geïnteresseerden op hun gemak deze kunnen noteren.

Aanleveren van beeldmateriaal
Als u interesse heeft om van dit aanbod gebruik te maken, dan verzoeken wij u een aantal foto’s in hoge kwaliteit te maken van datgene wat u aan de kijker wil laten zien. Voorzie dit tevens van een korte tekst en bijvoorbeeld uw logo en website. Graag verzoeken we u meerdere foto’s aan te leveren, zodat wij de beste kunnen opnemen in de carrousel. U kunt dit mailen naar info@sol2.nl met onderwerp ‘SOL2 voor MKB’. Vergeet niet de contactgegevens te vermelden die op onze website moeten worden geplaatst.

Let op: het moet een beeldimpressie zijn van uw assortiment. Dus géén losse producten en ook geen prijzen vermelden en/of speciale aanbiedingen. Het is namelijk géén commercial. Wij willen als SOL2 enkel uw bedrijf en assortiment onder de aandacht brengen.

SOL2 tracht op deze wijze invulling te geven aan haar maatschappelijke betrokkenheid. Dit betekent dat hier geen enkel verdienmodel aan ten grondslag ligt. Er worden door SOL2 geen kosten berekend en er mag door de deelnemers ook geen vrijwillige bijdrage worden betaald. SOL2 behoudt zich het recht voor ingezonden beeldmateriaal en tekst te weigeren indien de inhoud niet voldoet aan de criteria als hierboven beschreven of niet voor uitzending geschikt wordt geacht.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors