Twee jongens door andere groep jongens in elkaar geslagen in Echt

door | 30 augustus 2023, 13:05 | 112

Twee jongens zijn twee weken geleden in elkaar geslagen in Echt. Het incident vond op zaterdag 19 augustus rond 3.00 uur, maar de politie maakt het nieuws nu pas bekend.

De mishandeling vond plaats op het Ursulinenplein. Daarvoor stond het centrum van Echt nog in het teken van de Echt Music Night. Het is niet duidelijk of de slachtoffers of de verdachten dit evenement hebben bezocht.

Minderjarige slachtoffers

De twee slachtoffers, een jongen van 16 jaar en een jongen van 17 jaar, werden op de grote parkeerplaats bij het winkelcentrum van Echt door meerdere jongens aangevallen. Een van de verdachten gaf beide slachtoffers een high kick. De slachtoffers zijn gewond geraakt en werden naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is op zoek naar de verdachten. Een van hen had een pet op, een zwart poloshirt en een spijkerbroek. Een getuige verklaarde dat deze verdachte de sport kickboksen beoefend.

Een andere verdachte had een pet van het merk Gucci op, een wit poloshirt en een spijkerbroek. De politie vraagt getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze mishandeling om contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Vermeld het registratienummer: 2023130386.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors