Van chocolatier naar BN’er: Danny weer vrijgezel na deelname MAFS

door | 24 februari 2021, 16:27 | Nieuws

Danny Roex uit Echt is opgelucht dat het hoge woord eruit is. Bijna 1,3 miljoen mensen zagen dinsdagavond in de laatste aflevering van Married At First Sight hoe Danny’s huwelijk met Rein van Gastel eindigde in een scheiding.

De opnames van de finale waren al in oktober, dus liep hij maanden rond met het geheim dat hij eigenlijk weer vrijgezel was.

‘Markant figuur’
Danny gaf zich op omdat het daten via apps voor hem niks opleverde. Hij besloot uit zijn comfortzone te stappen en zich aan te melden voor het RTL-programma waarin mensen trouwen zonder elkaar ooit gezien te hebben. “Ik had alleen nooit verwacht dat ik door zou zijn als ik heel eerlijk ben”, vertelt Danny. Beste vriendin Elles Sleijpen twijfelde geen moment. “Ik wist eigenlijk dat hij als markant en typisch figuur een grote kans zou hebben.”

We keken de slotaflevering mee bij Danny thuis:

Reacties op geaardheid
Ook al strandde zijn huwelijk, spijt over zijn deelname heeft hij niet. Als persoon haalde Danny er wijze lessen uit, zo zegt hij. Hij raadt het daarom iedereen aan om mee te doen. “Maar zorg dat je heel erg stevig in je schoenen staat”, vertelt Danny.

Daarmee doelt hij op de achtbaan aan gebeurtenissen in het tv-programma, maar ook op de reacties die hij kreeg. Zo belde iemand naar een medewerker van Danny’s chocoladewinkel om zijn ongenoegen te uiten dat de Echtenaar zoenend met een andere man op tv was te zien. “Dat het niet moest kunnen, maar dan in andere bewoordingen”, vertelt hij.

Ook positieve reacties
Het merendeel van de reacties zijn positief. Zo kreeg hij ook een reactie van een moeder dat haar zoon uit de kast kwam toen hij Danny op tv zag. Danny is nog steeds vrijgezel. Maar na het populaire tv-programma zit hij ook zeker niet om aandacht verlegen van andere mannen, die zich via zijn social media aandienen.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors