Vernieuwd multifunctioneel centrum in Roosteren geopend

door | 22 mei 2024, 14:11 | Nieuws

Roosteren heeft een vernieuwd multifunctioneel centrum (MFC). Het MFC is grondig verbouwd en verduurzaamd. Het gebouw is nu volledig gasloos en voldoet aan de moderne eisen, wat het tot een toekomstbestendig centrum maakt.

Stap voor stap opgeknapt

De gemeente Echt-Susteren heeft aanzienlijk geïnvesteerd in verschillende faciliteiten in Roosteren. Zo is de kantine van de plaatselijke badmintonclub uitgebreid met een jeugdhome. De sporthal en de oude kantine hebben een uitgebreide onderhoudsbeurt gekregen. Daarnaast is er op het buitenterrein tussen de voetbalvereniging en het jeugdhome een nieuwe voetbalkooi geplaatst. Dankzij ingezameld geld van de gemeenschap is ook het speelveldje naast de voetbalkooi opgeknapt.

Door deze ontwikkelingen biedt Roosteren nu ruimte voor diverse activiteiten voor jong en oud, zowel georganiseerd als ongeorganiseerd, binnen en buiten. Wethouder Peter Pustjens zegt daarover: “Het is prachtig om te zien dat de gemeente en inwoners samen zo veel kunnen bereiken. Ik ben dan ook oprecht trots op de manier waarop inwoners zich verantwoordelijk voelen en de verantwoordelijkheid nemen. Dat is onmisbaar om de leefbaarheid in het dorp te behouden.”

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors