Voetbalvelden dicht vanwege sneeuw

door | 8 februari 2021, 11:25 | Nieuws, Sport

De voetbalvelden in Echt-Susteren houden de poorten gesloten vanwege het winterse weer.

Dat blijkt uit een rondgang langs de voetbalclubs in onze gemeente.

Eerste jeugdtrainingen Susteren
Vanwege de coronamaatregelen mag alleen jeugd tot en met 17 jaar momenteel in teamverband trainen. SC Susteren nam een eigen besluit om jeugdtrainingen toch stil te leggen vanwege het coronavirus en pas te hervatten als ook de basisscholen weer opengingen. Maandag zou de jeugd dus voor het eerst in lange tijd weer het veld betreden in Susteren, maar de club laat nu weten dat er niet getraind kan worden op het kunst- en natuurgrasveld.

“Het kunstgrasveld mag niet betreden worden als er sneeuw ligt, dit kan schade veroorzaken”, schrijft de club op de website. “Het grasveld heeft zoveel regen over zich heen gekregen, dat het met de gevallen sneeuw niet bespeelbaar is.”

Trainingen Echt en Nieuwstadt gestaakt
Het jeugdvoetbal bij EVV Echt werd niet gestaakt en ging gewoon door binnen de geldende coronaregels. “Vorige week waren er nog trainingen”, laat Henri Nieling van de club weten. Maar EVV heeft trainingen voor de rest van de week al afgelast vanwege de winterse omstandigheden. Ook FC Ria laat weten dat er niet getraind wordt op het veld in Nieuwstadt.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors