Voorzitter Groene Sporenwolf Masthoff stapt op: reden onduidelijk

door | 3 februari 2022, 10:44 | Nieuws

Evert Masthoff stapt per direct op als voorzitter van actiecomité De Groene Sporenwolf uit Nieuwstadt, meldt De Limburger. Of zijn terugtreden verband houdt met het Sterrebos-dossier was woensdagavond nog onduidelijk.

Zwijgen

De secretaris van de stichting wil niks kwijt over het vertrek van Masthoff. “Mogelijk dat Evert binnenkort zelf met een verklaring komt. Dat is aan hem.” Masthoff zelf was om privéredenen niet bereikbaar, meldt de krant. Eerder stapte ook GroenLinks-raadslid Thijs Wetemans al uit de club.

Raad van State

De Groene Sporenwolf zou nog steeds in gesprek zijn met VDL Nedcar om tot een compromis te komen voordat de Raad van State een definitieve uitspraak doet over het al dan niet kappen van het Sterrebos. Nedcar vindt dat nodig, omdat de autofabriek fors wil uitbreiden. Sinds vorige week vrijdag zitten er actievoerders in de bomen van het Sterrebos. Een actie waar De Groene Sporenwolf zich overigens niet bij aansluit.

Masthoff, oud-tandarts in Nieuwstadt, heeft zich kandidaat gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen volgende maand. Dat wilde hij doen onder de naam M&M, maar staat als blanco partij op het stembiljet.

Foto: L1

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors