Winkelhart Echt kondigt winters programma aan met entertainment

door | 12 december 2023, 16:53 | Nieuws

In het kader van de naderende feestdagen presenteert Winkelhart Echt een gevarieerd programma voor de donkere dagen.

Het winkelcentrum wordt omgetoverd tot dé bestemming voor het vinden van cadeaus, met hoogtepunten als Christmas Evening Shopping, winkelacties en winters straattheater.

Christmas Evening Shopping

De winterse ambiance wordt versterkt door de Christmas Evening Shopping op vrijdag 15 december, waarbij winkels tot 22:00 uur geopend blijven en diverse acties aanbieden. Naast winkelplezier kunnen bezoekers genieten van straattheateracts zoals Frosty de Zingende Sneeuwpop, Het Winterse Speeldoosje, de acrobatische act Princess on the Ball, en de mobiele act Hoepela. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door Maud du Chatinier.

Koopzondag

Op koopzondag 17 december biedt Winkelhart Echt een ontspannen sfeer met X-miss en de mythische wezens Jøttnjøl. De winkels zijn geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

Winnaarspel en Dickens Voices

Op zaterdag 23 december vindt het Winterse Winnaarspel plaats, waarbij deelnemers kans maken op diverse prijzen. KerstKadoBuro trakteert op koopzondag de bezoekers op theatrale en dichterlijke cadeautjes. Op zaterdag 30 december sluit Dickens Voices het jaar af met muzikale klanken. De laatste zaterdag van het jaar staat in het teken van Walters Rariteitenkabinet, een act met winterse eigenaardigheden voor alle leeftijden.

Foto: Winkelhart Echt

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors