Nog geen huurder voor fonkelnieuw XXL-distributiecentrum Echt

door | 20 oktober 2021, 12:27 | Nieuws

Er is nog geen huurder voor het gloednieuwe distributiecentrum van 98.000 vierkante meter in Echt.

Wel interesse

Bouwbedrijf Heembouw leverde de hal vorige week op aan projectontwikkelaar Dokvast. Het bedrijf P3 Logistic Parks heeft de hele hal gekocht om te verhuren en zal naar verwachting in december de sleutel krijgen van Dokvast.

De hal is opgedeeld in vier gelijke units. P3 laat weten dat ze momenteel met meerdere partijen in gesprek zijn over de verhuurmogelijkheden. Cushman & Wakefield en Bridgegap zijn aangesteld als verhuurmakelaars.

Geen zonnepanelen

Bij oplevering in december mikt P3 op de beste certificering van duurzaamheidskeurmerk BREEAM. De distributiehal moet daarvoor energiezuinig en duurzaam zijn ingericht. Op het dak van de hal is plek voor 30.000 zonnepanelen.

Eerder werd al bekend dat Dokvast te laat was met het aanvragen van de aansluiting van die panelen op het stroomnet. Vandaar ligt er nog niks op het dak en zullen er hoogstens een paar zonnepanelen komen voor het duurzaamheidskeurmerk, liet Dokvast eerder weten. Het lege dak heeft geleid tot vragen in het Limburgs Parlement en ook in de politiek in Echt-Susteren.

Lees ook: VVD in Limburgs Parlement stelt ook vragen over leeg zonnedak Dokvast

Foto: P3 Logistic Parks

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors