Zes tips na uitzending over gewelddadige overval in Dieteren

door | 9 september 2021, 09:16 | Nieuws

Na de uitzending van het programma Opsporing Verzocht op dinsdagavond, meldt de politie woensdag dat er in totaal zes tips zijn binnengekomen over de brute overval in Dieteren eind vorig jaar.

In eerste instantie kreeg de politie vier tips binnen, maar dat zijn er nu dus zes. In de uitzending deed het slachtoffer uitgebreid zijn verhaal.

Pistool

Op 22 december 2020 ging het mis. In de ochtend wilde de pakketbezorger een pakketje afgeven bij een woning aan de Echterstraat. Er zou een nieuwe smartphone zijn besteld met dat adres als afleveradres. Toen de bezorger arriveerde, werd hij op brute wijze overvallen en mishandeld.

 

Onder bedreiging van een pistool moest hij de spullen afgeven, waarna hij meerdere malen met het wapen op zijn hoofd en in het gezicht werd geslagen. De dader stapte het bestelbusje van de bezorger in en ging ervandoor. Hij liet het slachtoffer met ernstige verwondingen achter.

Lees ook: Grof geweld en slinkse truc bij overval op pakketbezorger Dieteren

Bestelbus

De bus werd even na de overval zo’n anderhalve kilometer verderop gevonden in de Beuningerstraat, maar van de overvaller ontbreekt nog ieder spoor.

  • https://live.i-novativeradio.com/sol2
  • SOL2 Radio


  Bekijk SOL2 TV


Onze sponsors